Ajankohtaista


27.6.2017 :: Lisäyksiä Ecolamin tasotilausohjelmaan

ODOTETTU OMINAISUUS:KESKENERÄISTEN PIIRROSTEN TALLENNUSKeskeneräisten piirrosten tallennus ja jatkaminen myöhemmin on nyt mahdollista. Tätä voi käyttää esim. tarjouksen laskemiseen. Jos tarjouksesta myöhemmin tulee tilaus, sitä ei tarvitse enää piirtää uudelleen. Voit ottaa vanhan tallennetun piirroksen uudelleen muokkaukseen ja kääntää sen tilaukseksi. Vanhoja tilauksia kuvan kanssa pääsee kats..
Lue lisää »

 

29.5.2017 :: Tandemboxin lokerikot

Lokerikkojen malli vaihtuuAsiakkaiden palautteiden johdosta vaihdamme Tandemboxin lokerikot 30LTHA...100LTHA uuteen, kantikkaaseen versioon. Malli on jo käytössä Legraboxeissa. Koodit pysyvät samoina kuin ennenkin ja väri on vaaleanharmaa. Lisäksi lokerikkoon on nyt saatavilla kätevä veitsiteline (muovia), koodi VTHA sekä jakaja, koodi LOKJAHA.   ..
Lue lisää »

 

23.5.2017 :: Ecolamin malliston muutoksia

UUTTA MASSIIVIPUUTASOIHIN: SAARNILisäämme mallistoomme uuden massiivipuutason. Saarni on hyvin ajankohtainen puulaji, joka ihastuttaa kauniilla kuviollaan. Saarni näyttää upealta myös tummaksi öljyttynä. Suosittelemme! 40 MM MASSIIVIPUUTASOT POISTUVATAntiikkitammea lukuunottamatta poistamme kesäkuussa 40 mm paksut massiivipuutasot mallistostamme. Jatkossa siis kaikki massiivipuut ovat saatava..
Lue lisää »

 

8.5.2017 :: Kesälomien vaikutukset toimituksiin

HAHLEEspoon myynti ja varasto on suljettuna viikon 30, muuten olemme avoinna normaalisti. ECOLAMEcolamin tuotanto viettää kesälomaa viikot 28-30. Toimistomme palvelee koko loman ajan, joten voit jättää tilauksesi meille puhelimitse numeroon 0201 809 360, faxiin 0201 809 361 tai sähköpostiin ecolam@hahle.com. Toimiston aukioloaika viikoilla 28-30 on klo 9.00-14.00. Kesäajan toimitukset seuraavan..
Lue lisää »

 

3.5.2017 :: Josadoorin toimitusajoissa väliaikaisia pidennyksiä

  Olemme käynnistäneet mittavat investoinnit parantaaksemme Josadoorin toimituksia. Josadoorille asennetaan uusi automaattivarasto ja paloittelusaha. Lisäksi rakennamme kaksi uutta hallia. Investointien toimeenpano on jo aiheuttanut runsaasti poikkeusjärjestelyjä Josadoorilla. Jotta toimituksemme olisivat mahdollisimman täsmällisiä, joudumme väliaikaisesti pidentämään toimitusaikojamme yh..
Lue lisää »

 

25.1.2017 :: Kuulumisia helarintamalta

JÄRKI-JÄTEJÄRJESTELMÄN SYVYYS PIENENEE     Olemme pienentäneet Järki-jätejärjestelmän kehän syvyyttä 50 mm eli uusi on syvyys on 400 mm. Tällöin viemäröinnille on reilusti tilaa. Sankojako muuttuu hieman ja 900 mm leveä kehä poistuu valikoimistamme. Huomioithan uuden syvyyden myös laatikoissa ja kiskoissa (400mm).Kehä on tukeva ja helppo pitää siistinä! Lisätiedot ja uusi sankojako l..
Lue lisää »

 

16.12.2016 :: Keittiöaltaat kätevästi Otsonilta

KATTAVA TERÄSMALLISTO Otsosonin teräsallasmallistossa löytyy monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja kaikenlaisiin kohteisiin. Otsoson-teräsaltaiden polyuretaanitiivisteenansiosta asennus on helppoa, asennusystävällistä ja aikaa säästävää.   ILVES-ALLAS NYT SYVEMPÄNÄ Kompaktin 480x480 Ilves-teräsaltaan syvyyttä on lisätty. Syvyys on nyt 180 mm (entisen 150 mm sijaan).   &nb..
Lue lisää »

 

16.11.2016 :: Upeat viilupintaiset vetolaatikot ovat nyt saatavilla.

Upeat viilupintaiset vetolaatikot ovat nyt saatavilla. Hahlelta on mahdollista tilata tehdastoimituksena Belgiassa valmistettuja TA’OR- vetolaatikoita, joissa on ensiluokkainen viilupinta. Laatikon kanssa käytetään Blumin MOVENTO-kiskoja (BLUMOTION tai TIP-ON BLUMOTION).TA’OR on yhteensopiva Blumin Legraboxin kanssa. Niiden mitoitus ja muotoilu on täysin identtinen. Voit siis yhdistell..
Lue lisää »

 

17.10.2016 :: Upea musta onyx sarana

Säväytä yksityikohdilla. Uusi värivaihtoehto saranoihin. CLIP TOP BLUMOTION -saranoita ja aluslevyjä on nyt saatavilla varastoltamme rajattuna mallistona, myös mustalla onyx-värillä. Esite mallistosta Linkki web sivuille      ..
Lue lisää »

 

21.9.2016 :: TANDEMBOX on nyt hiottu huippuunsa.

TANDEMBOX on nyt hiottu huippuunsa. Uusimman tuotekehittelyn tuloksena TANDEMBOX on entistäkin parempi. OPTIMOITU KISKO Lukuisten uudistettujen komponenttien ansiosta liuku on pehmeämpi. Tuloksena on tasainen ja äänetön liike. KEVYEMPI AVAUS Laatikko avautuu aiempaa kevyemmällä voimalla. UUDISTETTU ETUSARJAKIINNIKE Etusarjakiinnikkeen muotoilu on optimoitu vieläkin jämäkämmän lopputul..
Lue lisää »

 

« Edelliset 10   

-->