Työtasot

LaminaattitasotPuutasot

Tarjoamme käyttöösi kaikki tasojen ulottuvuudet, nauti tekemisestä, iloitse toimivuudesta. Vain oma mielikuvituksesi on rajana kun valitset tasoja ja yhdistelet erilaisia materiaaleja. Tasoissamme yhdistyvät parhaat ominaisuudet; kauneus, kestävyys ja helppohoitoisuus.

LAMINAATTITASOT

Voit valita näyttävyyttä keittiöösi laadukkailla laminaattitasoilla.
Värien ja muotojen monipuolisuus takaavat sinulle mahdollisuuden suunnitella yksilöllisen ja viihtyisän keittiön useilla tyylikkäillä tasoratkaisuilla. Tasokokonaisuuden voi viimeistellä erilaisilla reunavaihtoehdoilla, valikoimissamme on mm. taivereuna, suora laminaattireuna, alumiininvärinen ASB-nauha ja vaneri-imitaatio.
Laminaattityötasot ovat saatavana 30 mm ja 40 mm paksuisena. Kaikki tasovärit on saatavissa myös 9,6mm paksuisena välitilalevynä.

PUUTASOT

Ecolam-puutasot on valmistettu parhaista materiaaleista juuri oikeanlaiseen käyttötarkoitukseen.Ylellinen ja laadukas massiivilankkurakenne on rauhallisen ja tyylikkään näköinen sekä miellyttävän tuntuinen. Tasot toimitetaan valmiiksi hiottuina ja öljyttyinä. Säännöllinen hoito säilyttää tasojen pinnat kauniina ja uuden veroisena. Määrämittaiset massiivipuutyötasot ovat saatavana 30 mm ja 40 mm paksuisena.

SPA-välitilalevyt

SPA-levy soveltuu erittäin hyvin käytettäväksi keittiön välitilassa. Se on kehitetty korkeaa kosteudenkestoa vaativiin kohteisiin. Levyn parhaita ominaisuuksia on myös sen keveys ja helppo työstettävyys. Levyllä saa aikaan nopeasti valmista keittiössä. Spa-levyn pintamateriaalina on 1 mm vahvuinen Resopal korkeapainelaminaatti ja runkomateriaalina 5,8mm Symalite lasikuitulevy. Kaikki levyn valmistuksessa käytetyt komponentit ovat 100% vedenpitäviä. Levymalliston suunnittelussa on käytetty Resopal-malliston uusimpia sävyjä ja pintamuotoja. Mallisto koostuu 12 eri kuosista. Spa-levy tarjoaa vaihtoehdon myös kylpyhuoneiden seinäverhoiluihin.

Ideat ja ohjeet | Raikkaita ideoita kodin sisustukseen

Tuote-esittelyjä keittiön suunnittelun tueksi