Ajankohtaista


13.11.2019 :: Joulun vaikutukset toimituksiin

Joulun vaikutukset toimituksiin Hahle-ryhmässä   Hahle Hahle on auki normaalisti.   Josadoor Josadoorin tuotanto on suljettuna viikolla 52 inventaarion vuoksi. Talvilomaa tehtaan puolella vietetään viikolla 1 ja töihin palataan täydellä teholla 7.1.2020, mutta tilauskäsittely palvelee myös talviloman aikana. Joulutauon aikana voit silti jättää tilauksesi normaalisti ovitilausjär..
Lue lisää »

 

6.5.2019 :: Uutuuksia Ecolamilta!

Tasomallistomme päivittyy kolmella uudella laminaattisävyllä ja viidellä uudella kompaktilaminaattisävyllä! Laminaattitasot0147TS Pellavanharmaa täydentää mattapintaisten yksiväristen laminaattien sarjaa. Kuten muutkin yksiväriset mattapintaiset, tämä väri on saatavilla 20, 30, ja 40mm paksuisena ja pinnanvärisillä abs-nauhoilla. Näihin käy hienosti myös erittäin aidonnäköinen vaneri-abs, joka on..
Lue lisää »

 

20.12.2018 :: Uutisia Ecolamilta

Päätimme selkeyttää huullosallastyöstöön soveltuvien altaiden mallistoa suosituimpiin ja laadukkaiksi todettuihin altaisiin. Näin pyrimme varmistamaan parhaan mahdollisen kosteudenkeston ja laadun valmiissa tuotteessa. Ohessa esite allasmallistosta, joka astuu viomaan vuodenvaihteessa. Huullettavat tasot ovat 10 työpäivän tuotteita laskien siitä, kun allas saapuu tehtaallemme. Suositut OHIO-altaa..
Lue lisää »

 

10.9.2018 :: Vedinmallistoon paljon uutta

Vedinmallistossamme on paljon uutta! Löydät yhteenvedon uusista vetimistä tästä. Olethan jo päivittänyt vedintauluasi? Listan tänä syksynä poistuneita malleistamme löydät Extranetistä. ..
Lue lisää »

 

7.9.2018 :: Uusi ovi- ja tasohinnasto

Uusi ovi- ja tasohinnasto löytyy sähköisenä Extranetistämme. Yhteenvedon muutoksista löydät täältä.
 

29.6.2018 :: Ecolamin tuoteuutisia

PEILIOVIEN SARANOIDEN MUUTOS Peiliovien sarana vaihtuu Blumin uuteen versioon, jossa on integroitu hidastin. Erillistä hidastinta ei enää tarvita!110° Cristallo CLIP top BLUMOTION-Avautumiskulma 110°-Varteen integroitu vaimennusmekanismi, joka voidaan kytkeä päälle ja pois toiminnastaMuutoksen myötä Blumin vakioaluslevyt käyvät Cristallo-saranaan. LISÄÄ KOKOJA PEILIOVIMALLISTOOMME Päivi..
Lue lisää »

 

30.5.2018 :: Yhteenveto kevään muutoksista - ovet ja tasot

Uusi kevään 2018 ovi-ja tasohinnasto on julkaistu sähköisenä. Löydät sen Extranetistä. Kätevä yhteenveto Josadoorin ja Ecolamin kevään muutoksista mallistoomme on tässä.
 

25.4.2018 :: EuroCucina 2018

Uusia tuulia messuilta

Hahle kävi tutustumassa uusimpiin trendeihin Milanon EuroCucina-messuilla. Tutustu laatimaamme raporttiintästä.

 
 

19.4.2018 :: Blumilta tänä keväänä

Uutta Blumilta Blumin kevään uutuudet ovat kohta varastollamme. 155° saranat ja Cristallo-saranat uudistuvat. Lisäksi Blum lanseeraa tuotesarjan ohuille etusarjoille ja oville, joissa on käytetty uutta EXPANDO T-kiinnitystä.Mallistossa on sarana sekä LEGRABOX- ja AVENTOS -etusarjakiinnikkeet. Tutustu tarkemmin tästä. LEGRABOXIN kiskojen uudistus LEGRABOXIN kiskotyyppi vaihtuu BLUMIN uut..
Lue lisää »

 

19.1.2018 :: Magisso-tiskiliinatelineet

Magisso-tiskiliinatelineet nyt saatavilla Hahlelta. Lisää tietoa tästä linkistä.

 

Magisso

 
 

« Edelliset 10